BREAKING NEWS

Shëndetësia shqiptare promotore mediatike e koronavirusit që po ushtron terror mbi psiqikën e shqiptarëve nën regjinë e supernovës të Surrelit

Shëndetësia shqiptare promotore mediatike e koronavirusit që po
x

Politike

Vizita e Yuri Kim në Vlorë, Ambasada Amerikane zbardh detaje të rëndësishme

Vizita e Yuri Kim në Vlorë, Ambasada Amerikane zbardh detaje të

Ambasada Amerikane dhënë detaje nga takimi mes ambasadores Yuri Kim dhe disa përfaqësuesve të organizatave lokale të shoqërisë civile.

“Gjatë vizitës së saj në Vlorë Ambasadorja Kim pati një takim mbresëlënës me disa prej organizatave lokale të shoqërisë civile. Ajo i nxiti ato të vazhdojnë angazhimin e tyre të vlefshëm për t'i mbajtur përgjegjës institucionet qeverisëse, të mbështesin komunitetet e tyre e të bëjnë që zëri i tyre të dëgjohet”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.