BREAKING NEWS

Ja se si nobelisti Montagnier po hedh në erë Big Farmën dhe po zbardh veprimet kriminale me covid 19

Ja se si nobelisti Montagnier  po hedh në erë Big Farmën dhe  po
x

Aktualitet

Vjen letra nga burgu për Ramën dhe Metën, zbardhet thirrja e fortë

Vjen letra nga burgu për Ramën dhe Metën, zbardhet thirrja e

Enver Hoxha Klein, gjermano-shqiptar i prangosur për rastin “Kumanova” i ka shkruar një letër publike figurave kryesore të politikës së Kosovës dhe Shqipërisë.

Shqiptari iu drejtohet qeverive shqiptare dhe kosovare, duke iu kërkuar të bëjnë drejtësi, pasi sipas tij, nuk ka bërë kurrë asgjë që lidhet me terrorizmin, por ka mbrojtur gjithmonë atdheun.

Letër e hapur drejtuar qeverive shqiptare në Prishtinë dhe Tiranë:

1.Presidentit Hashim Thaqi????????
2.Kryeministrit Abdullah Hotit????????
sikurse
1.Presidentit Ilir Meta????????
2.Kryeministrit Edi Rama ????????

Unë quhëm EnverHoxha Klein, shtetas gjerman më origjine? gjermano-shqiptare.

Arsyeja ime që po ju drejtohem përmes kesaj letre është sa personale aq edhe i karakterit patriotik.

Ju shkruaj në cilësi të qenurit i burgosur për më tepër së 5 vite në burgjet maqedonase për rastin e njohur nga opinioni si ‘Kumanova 9 Maj 2015.
E?shtë hera e parë dhe do mbetet i tillë si i vetmi, jo si lutje por si shënim arkivor për të ardhmen , pe?r botën e pasme , për gjeneratat që do pasojnë.
Nuk përfaqësoj askënd pos vetes sime.

Dua që në fillim të bejë të qartë pozicionin tim apartiak dhe aspak ideologjik përpos Patriotit në plotëkuptimin e fjalës, që përhere? ishte konstant kurrë qe në pyetje t’i shërbenim fatit dhe interesave mbarëkombetare.
Keshtu që për ti re?në shkurt, dua të ju informoj për hapat e mia tash e tutje që do t’i konkretizoj në lidhje më fatin tim, dinjitetin, nderin tim dhe atij familjar dhe së fundmi edhe gjendjes shëndetsore.

Unë në burg gjindem.pasi jam kontaktuar më fjalët ‘ Atdheu në rrezik, Shqiperia do bashkuar!

Vite kaluan dhe bashkë më të mosinteresimi politik që është më se i dukshëm, madje mohues.Kjo më jep të kuptoj së ketu asgjë kombëtare nuk kishte, dmth së jemi keqpe?rdorur në lojalitetin tonë patriotik.
Pasi kjo del te? jetë e.pakontestueshëm, dua të iu ve në dijeni për hirë të se? vërtetës dhe parimitetit ndaj kauzës dhe emrit dhe çdo gjë shqiptare së tash e tutje do veproj individualisht, do shfrytëzoj të gjitha mjetet ligjore që të sqarrohen rrethanat dhe qëllimi i kontaktimit tim në Gjermani ngase për terrorizëm jam akuzuar.Kjo nuk ishte kurrë pjesë e qënjies sime dhe njollë të tillë nuk do bartë, ju betohem.

Kjo do me? shpjerrë ndoshta edhe në gjykatën e Strassburgut për të kërkuar drejtësinë e mohuar.
Unë zbritje dënimi nga 40 vite, heqjen e termit akuzë ‘terrorizëm apo të dënohem qoftë edhe vetëm pe?r armëmbajtje pa leje nuk do e marrë në konsiderate?, nuk e pranoj.

Deri më sot asistencën , ndihmen zyrtare gjermane nuk e kam kërkuar pasi siç u thash jam thirrur nga pala shqiptare për atdhe.
(* detalet do të ofrohen më kohë # në hetim më hetuesinë)
Do e kuptoj ateherë veten ne? të drejtën e veprimit nga qëndrimi i (mos-) reagimit tuaj, dhe nxjerrë përfundimin së u futa në kurth.

Do të nënshkruaj ekstradimin tim për në Gjermani nën akuzë të qenurit terrorist pasi ligjerisht në menyre? procedurale vetëm në ketë menyre? mund të realizohet.

Unë nuk kam nevoj të fale?m nga kushdo qoftë,
pasi si Veteran i luftës së Kosove?s kam dhënë një betim para flamurit, duke kuptuar tanime së luftëtarët u keqpërdoruan që ateherë në kohë luftë për arsyje konjunkturash politike kur janë betuar fjalë për fjalë në diç që kurrë nuk u realizua politikisht Ky besim i dikurshe?m pashmangshmërisht dhe më keqardhje të thellë na be?n të kuptojmë sot së paskesh qenë bindje të qenurit naiv

Ndonëse nuk jam GI amerikan (*Goverment Issue # aset kombëtar) mishëroj tiparët e Marinsave e tyre.

Jam Marines shqiptar, që për nder ka të mbroj atdheun anë e mbanë, qoftë edhe pa përkrahjen e politikes, ne gjithëmonë do qëndrojmë aty ku e do nevoja shqiptare.Luftë të huaj nuk bemë.

Angazhohemi dhe mbrojmë interesat e popullit të përvuajtur shqiptar kudo për mireqënije dhe prosperitet, për faktorizimin e tij ne? harmoni me? popujt tjerë , kulturat e tyre, vlerat evropiane dhe ato univerzale në pergjithësi.

Shqiptarisht

Enver Hoxha Klein

Veteran invalidor i Brigadës 138 Agim Ramadani