BREAKING NEWS

Pandemia e COVID! Rama publikon të dhënat dhe jep lajmin fantastik: Krenarë, por kujdes se shikoni ç’po ndodhet në... (Foto)

Pandemia e COVID! Rama publikon të dhënat dhe jep lajmin fantastik:
x

Politike

Zgjedhjet e 25 Prillit, kreu i KQZ-së del me apelin e fuqishëm për të rinjtë

Zgjedhjet e 25 Prillit, kreu i KQZ-së del me apelin e fuqishëm

Ambasada e SHBA ka njoftuar se Këshilli Rinor i saj ka nisur fushatën anti-korrupsion në Shqipëri ku i ftuar i parë ka qenë kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi.

Ai foli për ndryshimet në Kodin Zgjedhor, mekanizmat për monitorimin e partive politike në zgjedhje, verifikimin e kandidatëve dhe përfshirjen e të rinjve në administrimin e procesit zgjedhor.

Sipas ambasadës, Celibashi i nxiti të rinjtë të votojnë e të jenë qytetarë të angazhuar dhe aktivë.

NJOFTIMI NGA AMBASADA E SHBA:

?????????  | Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane filluan sot fushatën e tyre anti-korrupsion me serinë e Youth Talk, ku Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve Z. Ilirjan Celibashi ishte folësi i ftuar. Z. Celibashi foli për ndryshimet në Kodin Zgjedhor dhe mekanizmat që Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) përdor për të monitoruar partitë politike gjatë zgjedhjeve. Anëtarët e Këshillit Rinor bënë pyetje në lidhje me procesin e verifikimit të kandidatëve dhe hapësirat e përfshirjes së të rinjve në administrimin e procesit zgjedhor. Z. Celibashi i nxiti të rinjtë që të votojnë dhe të jenë qytetarë të angazhuar në mënyrë aktive!

?????????  | The U.S. Embassy Youth Council Albania started their anti-corruption campaign ëith their Youth Talk series today featuring State Election Commissioner Mr. Ilirjan Celibashi as a guest speaker. Mr. Celibashi talked about the amendments to the Electoral Code and the mechanisms the Central Election Commission (CEC) uses to monitor political parties during elections. Youth Council members asked questions about the process of verifying candidates and areas of engagement for young people in the administration of the electoral process. Mr. Celibashi encouraged the youth to vote and to be actively engaged citizens!

Më të lexuarat