BREAKING NEWS

Pas Skënder Brataj një tjetër zyrtare e njohur shqiptare del pozitive, kjo është Drejtoresha e Operatorit të Shërbimit shëndetësor e prekur nga COVID-19

Pas Skënder Brataj një tjetër zyrtare e njohur shqiptare del
x

Rajoni

Bashkimi Europian do të ndihmojë Malin e Zi me programe mbështetëse për sektorin e shëndetësisë

Bashkimi Europian do të ndihmojë Malin e Zi me programe

Bashkimi Europian do t’i japë 3 milionë euro për Malin e Zi, si një ndihmë emergjente për shëndetin dhe 50 milionë për programe afatgjata në përputhje me nevojat, veçanërisht për shëndetësinë, ekonominë dhe sipërmarrësit.

Lajmi është bërë i ditur sot nga kreu i delegacionit të BE në Podgoricë, Aivo Orav, përmes një postimi në “Twitter”.