BREAKING NEWS

Rama përzë nga lista 40 për qind të deputetëve, kreu socialist transformon ekipin, pakënaqësitë largojnë figura të njohura të PS

Rama përzë nga lista 40 për qind të deputetëve, kreu
x

Rajoni

E rëndësishme! Zgjidhet Kryetar i Kuvendit të Komunës së Gucisë një shqiptar

E rëndësishme! Zgjidhet Kryetar i Kuvendit të Komunës

Sot në seancën konstitutive të Kuvendit të komunës së Gucisë, Bujar Hasangjekaj nga Koalicioni ”Shqiptarët bashkë për Guci” është zgjidhur kryetar i Kuvendit komunal.

Për Hasangjekaj votuan 20 këshilltarë të pozitës dhe 8 të opozitës, kurse një këshilltarë nga opozita ishte i përmbajtur në votim.

Komuna e Gucisë është themeluar në vitin 2014 dhe Hasangjekaj është shqiptari i parë që zgjidhet në pozitën e Kryetarit të Kuvendit.

Lajmin në fjalë e kanë raportuar edhe mediat më të rëndësishme malazeze.