BREAKING NEWS

Trump mbyll përgjithmonë marrëdhëniet me OBSH, mbështeti Kinën dhe u angazhua kundër presidentit amerikan

Trump mbyll përgjithmonë marrëdhëniet me OBSH,
x

Rajoni

Greqia njofton hapjen e kufijve, zbulon datat për vendet e Ballkanit dhe për turizmin

Greqia njofton hapjen e kufijve, zbulon datat për vendet e Ballkanit dhe

Greqia do të rihapë kufijtë e saj për turizmin më 15 qershor. Kjo u njoftua nga kryeministri grek, Kiryakos Mitsotakis në një samit me vendet e tjera të Ballkanit, për të marrë në konsideratë perspektivat e rajonit për rimëkëmbje pas pandemisë së koronavirusit.

Kryeministri grek ra dakord për rihapjen e kufijve më 1 qershor për udhëtime biznesi, punëtorë sezonalë dhe anëtarët e familjeve që banojnë në vendet e tjera.

Mitsotakis ai njoftoi se hapja e kufijve për udhëtime turistike do të bëhet nga 15 qershori.