BREAKING NEWS

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen detajet ku do të jetë selia

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen
x

Rajoni

Ka punësuar familjarët dhe ka përdorur makinat zyrtare për nevoja personale, nis hetimi për ministrin

Ka punësuar familjarët dhe ka përdorur makinat zyrtare për

 Komisioni për parandalim të korrupsionit në seancën e sotme ka marrë vendim që të hapë lëndë, me çka do të hetohet për keqpërdorim të mundshëm ministri  nga radhët e RDK-së, në Ministrinë e vetëqeverisjes lokale, Suhejl Fazliu.

Siç ishte theksuar në seancën e sotme të Anti korrupsionit, ekzistojnë dyshime për punësim të familjarëve dhe persona të afërm të ministrit, gjithashtu i njëjti do të hetohet  për përdorimin e makinave zyrtare për nevoja personale, shkruan Alsat.

Antikorrupsioni kanë vendosur që të hapin lëndë për të hetuar gjendjen faktike. Në këtë resor përgjegjës është ministri aktual Suhejl Fazliu.

Në dhjetor të vitit të kaluar, policia financiare ka ngritur padi penale kundër tij dhe kundër paraardhësit të tij Lirim Shabani, për pagesë të paligjshme të honorarëve në vlerë prej 37 mijë eurove.