BREAKING NEWS

Bashkimi Europian nuk e futi Shqipërinë në listën e vendeve për lëvizjen e lirë, mjeku Alimehmeti tregon ‘provat’ pse kjo nuk duhet të ndodhte

Bashkimi Europian nuk e futi Shqipërinë në listën e vendeve
x

Rajoni

Kongresi i Manastirit/ Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, ditë pushimi për shqiptarët në Maqedoni

Kongresi i Manastirit/ Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, ditë
Ministria e Punës dhe Politikës Sociale në Maqedoninë e Veriut informon se 22 Nëntori – Dita e Alfabetit Shqip do të jetë ditë jo pune për qytetarët shqiptarë në Maqedoni.
 
MPPS në komunikatë ua uron shqiptarëve ditën e alfabetit.
 
Ndërkohë, theksojmë se ditë jo pune për të gjithë qytetarët e vendit do të jetë e Dita e “Shën Klimentit të Ohrit”, e cila këtë vit do të shënohet më 9 dhjetor.