BREAKING NEWS

Lajm fantastik! Shkencëtarët bëjnë zbulimin e bujshëm: Ky ilaç i zakonshëm ul rrezikun e vdekjes nga koronavirusi

Lajm fantastik! Shkencëtarët bëjnë zbulimin e bujshëm:
x

Rajoni

Konstituohet parlamenti i ri i Malit të Zi, ja kush të propozuar në postin e kryeministrit

Konstituohet parlamenti i ri i Malit të Zi, ja kush të propozuar

Deputetët e Kuvendit të Malit të Zi, këtë javë kanë votuar për pozitën e kryetarit të ri të Kuvendit, ku është zgjedhur deputeti nga radhët e Koalicionit “Paqja është kombi ynë”, Aleksa Beçiç.

Ky i fundit u mbështet nga 45 deputetë të koalicionit “Për ardhmërinë e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe “E zeza mbi të bardhë”, Partisë Boshnjake si dhe nga deputeti i Listës Shqiptare.

Ndërsa, mandatar për Kryeministër të Qeverisë së MZ, u propozua që të jetë Zdravko Krivokapiç, i cili udhëhoqi gjatë fushatës listën e koalicionit “Për ardhmërinë e Malit të Zi”.