BREAKING NEWS

Vrau gruan me levë dhe më pas e masakroi me gërshërë, flet dhëndëri i familjes Tosuni nga Durrësi dhe tregon shkakun përse ndodhi krimi monstruoz

Vrau gruan me levë dhe më pas e masakroi me gërshërë,
x

Rajoni

Kosovë, Kurti për sistemin bankar: Bankat komerciale janë sikur fajde me letra

Kosovë, Kurti për sistemin bankar: Bankat komerciale janë sikur
Lider i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është i ftuar sonte në emisionin Pressing Zgjedhor në T7, ku ndër të tjera ka folur edhe atë se çfarë do bënte për zhvillimin ekonomik nëse do merrte postin e kryeministrit pas zgjedhjeve.
 
“Na duhet të kemi një bankë zhvillimore. S’bën të mos e kemi një bankë të tillë”, ka thënë Kurti.
 
“Bankat komerciale janë sikur fajde me letra. Ato kanë përfituar jashtëligjshëm nga qytetarët nga qytetarët me normat e tyre të larta të interesit dhe të kamatës. Banka zhvillimore do të kishte fondin e saj. Përfaqësuesin e shoqatës së bankierëve dhe të BQK’së. për këto ka nevojë ajo bankë”
 
“Banka zhvillimore do ndihmonte jashtëzakonisht shumë tregtinë me jashtë dhe zhvillimin e brendshëm ekonomik”