BREAKING NEWS

Vijojnë përpjekjet! Pasi marrin udhëzimet nga Yuri Kim, përfaqësuesit e Këshillit Politik bëjnë një tjetër lëvizje

Vijojnë përpjekjet! Pasi marrin udhëzimet nga Yuri Kim,
x

Rajoni

Ky vend në Ballkan fiton luftën nda pandemisë, vendos të hapë kopshtet, lokalet dhe qendrat tregtare

Ky vend në Ballkan fiton luftën nda pandemisë, vendos të

Situata e qëndrueshme nga pandemia e koronavirusit në shumë vende të Ballkanit me sa duket po i kthen qytetarët drejt normalitetit.

Së shpejti do të hapen kopshtet, kafenetë dhe qendra tregtare, si dhe do të riaktivizohet transporti urban, ai ndërkombëtar dhe ajror. Masat shtesë zbutëse janë njoftuar në një konferencë për shtyp. Sipas ekipit të eksperteve epidemiologe serbe, situata do të monitorohet dhe se nëse diçka nuk shkon sipas planit, do të ishte e mundur të rivendoseshin masat e vjetra. 

Nga 4 maji, trafiku ndërkombëtar rrugor dhe hekurudhor do të jetë i aktivizuar, në përputhje me masat mbrojtëse. Po ashtu restorantet dhe kafenetë mund të fillojnë të punojnë në të njëjtën ditë.