BREAKING NEWS

Prokurorë të huaj zbarkojnë në SPAK me ligj, ndërkombëtarët marrin në patronazh gjurmimin e parave të korrupsionit dhe burgosjen e politikanëve

Prokurorë të huaj zbarkojnë në SPAK me ligj,
x

Rajoni

Lokalet do mbyllen në orën 18:00! Vendi fqinj merr masat e reja për festat

Lokalet do mbyllen në orën 18:00! Vendi fqinj merr masat e reja

Qeveria maqedonase ka vendosur masa të tjera kufizuese për festat, ndërsa do të vazhdojnë edhe përgjatë janarit.  

Nga 18 dhjetori deri 21 janar kafenetë dhe restorantet do të jenë të hapura deri në orën 18:00 dhe jo 21:00 siç është tani, restorantet në hotele nuk do të lejojnë grumbullim për festat e fundvitit pas orës 21:00, si dhe nuk lejohet organizimi dhe grumbullimi në shesh për festën e Vitit të R.

Gjithashtu nuk duhet të ketë mbledhje në shtëpi për festat e fundvitit.