BREAKING NEWS

A do shkarkohet Ilir Meta? Pandeli Majko tregon dy arsyet pse mazhoranca është e lëkundur

A do shkarkohet Ilir Meta? Pandeli Majko tregon dy arsyet pse mazhoranca
x

Rajoni

Çmendi gjithë Kuvendin me pamjen e saj seksi, deputetja shqiptare krijon parti të re (EMRI)

Çmendi gjithë Kuvendin me pamjen e saj seksi, deputetja shqiptare

Deputetja e Kosovës, Duda Balje ka formuar partinë e saj të re me emrin Unioni Social Demokratik (SDU).  Këtë lajm ajo e ka dhënë në rrjetin social Facebook, ku ka theksuar se tashmë ka filluar punën subjekti më i ri i regjistruar në Komisionin Qendror Zgjedhor.

“Unioni ynë i ri Social Demokratik është një parti e atyre që ndajnë të njëjtat ide, të atyre që do të punojnë për të bërë ndryshimet që duhen ndryshime, jo të atyre që thjesht flasin për to. SDU është një palë e atyre që jetojnë nga puna, dija, angazhimi dhe jo nga ata që jetojnë nga shfrytëzimi i padrejtë i punës, njohurive dhe angazhimit të të tjerëve”, njoftoi Balje.

Ajo shton më tej se SDU është një parti që i përfshin të gjithë kategoritë e njerëzve.

“SDU do të mbrojë drejtësinë sociale dhe një shoqëri më humane me mundësi të barabarta për të gjithë, me përfshirjen e njerëzve të arsyeshëm, të ndershëm dhe punëtorë. Ne do ta përqendrojmë energjinë tonë në përkujdesjen ndaj të papunëve, rritjen e përfshirjes së të rinjve në sektorin publik, për një status më të dinjitetshëm të klasës së mesme, një status më të barabartë për gratë dhe pjesëmarrjen e grupeve të margjinalizuara dhe të prekshme në procesin e vendimmarrjes”, vijoi ajo.

Duda Balje kishte ndarë rrugët me VAKAT-in pas zgjedhjeve të parakohshme. Ajo është deputetja me orgjinë boshnjake, që gjithmonë në Kuvendin e Kosovës, ka rënë në sy edhe për format trupore.

Çmendi gjithë Kuvendin me pamjen e saj seksi, deputetja shqiptare