BREAKING NEWS

Gjykata Supreme i jep ‘goditjen’ e rëndë George Sorosit, i bllokon fondet me vendim të prerë (Përplasja mes organizatës dhe Kongresit)

Gjykata Supreme i jep ‘goditjen’ e rëndë George Sorosit, i
x

Rajoni

Nuk do ta besoni! Në ishullin pranë Shqipërisë nëse infektoheni me COVID-19 keni gjithçka falas

Nuk do ta besoni! Në ishullin pranë Shqipërisë nëse

Nëse infektoheni me koronavirus gjatë pushimeve në Qipro, keni çdo shpenzim të mbuluar.

Sipas qeverisë vendase, duke nisur nga ushqimi, pijet, akomodimi dhe kujdesi shëndetësor i pacientëve dhe familjarëve të tyre do të jetë gjithçka falas. E vetmja gjë që është për t’u paguar është bileta e udhëtimit për në shtëpi.

Nëse infektoheni me Koronavirus gjatë pushimeve në Qipro, keni çdo shpenzim të mbuluar.

Sipas qeverisë vendase, duke nisur nga ushqimi, pijet, akomodimi dhe kujdesi shëndetësor i pacientëve dhe familjarëve të tyre do të jetë gjithçka falas. E vetmja gjë që është për t’u paguar është bileta e udhëtimit për në shtëpi.

Të infektuarit do të shtrohen në një hotel karantinë dhe do të sigurohen ventilatorë për ata që janë në gjendje kritike.

Ishulli ka numrin e rasteve më të ulëta të paraqitura në Europë me Koronavirus.

Sektori i turizmit përbën 13% të ekonomisë së vendit dhe pritet që humbjet për këtë vit të jenë 2.6 miliardë euro.