BREAKING NEWS

Bilanci ditor/ Ministria e Shëndetësisë zbulon sa raste të reja me COVID-19 u identifikuan në vendin tonë në 24 orët e fundit (Harta e shpërndarjes)

Bilanci ditor/ Ministria e Shëndetësisë zbulon sa raste të
x

Rajoni

Pasi kaloi rrezikun për infarkt kardiak, prokurorja Janeva lë spitalin dhe kthehet në burg

Pasi kaloi rrezikun për infarkt kardiak, prokurorja Janeva lë spitalin

Ish-Prokurorja, Katica Janeva pasi ka kam marrë mjekimin në spitak sot është kthyer në qelinë e paraburgimit. Avokatja Irena Fërçkovska, tha se presin Janeva sot të lëshohet nga mjekimi spitalor, kur do të kenë edhe më shumë detaje për gjendjen shëndetësore. “Me siguri do të lëshohet sot në mesditë dhe atëherë do të kem më shumë detaje”, deklaroi Fërçkovska.

Për shkak të tensionit të lartë dhe anksiozitetit të përgjithshëm Janeva javën e kaluar u transferua në klinikën “Zhan Mitrev” për kontroll kardiologjik internist. Fërçkoska, më 10 tetor, tha se Janeva është mbajtur në klinikën “Zhan Mitrev” për ndjekje të mëtejme, si paciente me dyshimin për gjendje para infarktit.

Paraprakisht, mbrojtja e Janevës kërkoi paraburgimi t’i zëvendësohet me arrest shtëpie, por Gjykata e refuzoi këtë kërkesë. Janeva është e akuzuar në aferën “Reket” dhe është duke e vuajtur masën e paraburgimit në burgun hetues “Shkup”.