Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Paketa e Biznesit në mbështetje të çdo biznesi shqiptar

Paketa e Biznesit në mbështetje të çdo biznesi shqiptar
x

Rajoni

Vazhdon të përkeqësohet situata/ Pas mbledhjes së jashtëzakonshme, Maqedonia e Veriut drejt ‘screening’ masiv, çfarë u vendos?

Vazhdon të përkeqësohet situata/ Pas mbledhjes së

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Sëmundje Infektive është rekomanduar që në Shkup, Tetovë, Shtip dhe Komunën e Likovës të bëhet ‘screening’ masiv. Gjithashtu është rekomanduar kontrolli ditorë i personave në izolim apo personave të infektuar.

Akoma nuk ka rekomandime zyrtare për vendosjen e masave shtrënguese apo karantinë për disa Komuna të Shkupit, ku numri i të prekurve nga Kovid-19, ditëve të fundit shënoi rritje.