BREAKING NEWS

E bujshme! Mjekët izraelitë zbulojnë ilaçin kundër diabetit

E bujshme! Mjekët izraelitë zbulojnë ilaçin kundër
x

Shëndeti

10 fjali që burrat 'vdesin' ti dëgjojnë nga një grua

10 fjali që burrat 'vdesin' ti dëgjojnë nga një

Vështirë se do arrijë t’i marrin të gjitha por të paktën ta kemi një ide të përgjithshme, që për çdo rast të nxjerrim nga xhepi kartën fituese, d.m.th. fjalinë që do ta bëjë të dorëzojë armët sakaq. Po të shohësh listën, as kësaj here nuk bëhet fjalë për shkencë. Është vërtetimi i asaj që gratë e kanë ditur jetë e mot: burrat kënaqen me pak. Mjaft t’i bësh qejfin dhe do jetë përjetësisht i yti. Ose aty afër…

1) Ti më bën të lumtur

2) Jam shumë krenare për ty
3) Sa të bukur e ke prapanicën
4) vajzat në rrugë nuk t’i shqisin sytë …!
5) Ti di se si të më bësh të qesh
6) Kam shumë nevojë për ty
7) Dukesh shumë seksi me atë bluzën
8) Vishesh shumë bukur
9) Sa i fortë je
10) Je më i miri