BREAKING NEWS

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen detajet ku do të jetë selia

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen
x

Shëndeti

 Jo më kot kanë kaq influencë në botë! Do të befasoheni kur të mësoni sa orë flenë njerëzit e suksesshëm

 Jo më kot kanë kaq influencë në botë! Do të

Ne të gjithë kemi nevojë për gjumë, por kjo nuk do të thotë që të gjithë kemi nevojë për të njëjtën sasi. Çdokush është i ndryshëm kur bëhet fjalë për nevojat e gjumit, shkruan “Business Insider”.

Megjithatë, e përgjithshmja është që çdokush ka nevojë të flejë të paktën 7 orë e gjysmë gjumë. Sidoqoftë, shumë personazhe të famshëm flenë shumë më pak sesa ju mund ta imagjinoni.

Më poshtë do t’ju tregojmë sesa orë gjumë flenë disa nga personazhet më të famshëm dhe të suksesshëm botërorë.

Donald Trump: 3-4 orë;

Angela Merkel: 4 orë;

Martha Steëart: 4 orë;

Indra Nooyi: 4 orë;

Jack Dorsey: 4-6 orë;

Richard Branson: 5-6 orë;

Theresa May: 5-6 orë;

Elon Musk: 6 orë;

Tim Armstrong: 6 orë;

Papa Françesku: 6 orë;

Dalai Lama: 7 orë;

Arianna Huffington: 7-8 orë;

Jeff Bezzos: 8 orë;

Jennifer Lopez: 8 orë;