BREAKING NEWS

Shëndetësia shqiptare promotore mediatike e koronavirusit që po ushtron terror mbi psiqikën e shqiptarëve nën regjinë e supernovës të Surrelit

Shëndetësia shqiptare promotore mediatike e koronavirusit që po
x

Shëndeti

Kujdes! Mbartëse e 60 sëmundjeve, çfarë duhet të bëni nëse një mizë ndalon mbi ushqimin tuaj

Kujdes! Mbartëse e 60 sëmundjeve, çfarë duhet të

Kur një mizë ndalon në ushqim, reagimet e njerëzve janë të ndryshme… Disa e largojnë dhe vijojnë ta konsumojnë, ka të tjerë që e hedhin.

Por çfarë duhet të dini kur një mizë ndalon në ushqimin tuaj?! -Ato mund të vjellin në ushqimin tuaj.

-Ato mund të hedhin vezë embrionale në vaktin tuaj. -Këmbët dhe krahët e tyre mund ta kthejnë ushqimin tuaj në një fole bakterie. -Mizat mund të mbajnë mbi 60 sëmundje.