BREAKING NEWS

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen detajet ku do të jetë selia

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen
x

Shëndeti

Merrni pak sherebelë, ndizeni në fund dhe fikeni menjëherë flakën! Diçka e mrekullueshme do të ndodhë në çast

Merrni pak sherebelë, ndizeni në fund dhe fikeni menjëherë

Sherebela është një bimë me veti mjekësore, e njohur gjerësisht nga të gjithë njerëzit. Paraardhësit tanë e përdornin atë për të larguar të keqen, por edhe për trajtimin e shumë sëmundjeve. Në pjesë të ndryshme të botës emërtohet me emra të ndryshëm.

Kjo barishte përdoret për shumë aplikime mjekësore dhe është një përbërës i shumë ilaçeve. Komponentët e saj terapeutikë vijnë nga vajrat thelbësore, gjë që e bën shumë të shëndetshme për ta përdorur atë. Nëse është verë apo dimër dhe dritaret janë të hapura gjatë gjithë ditës ose mbyllen çdo ditë, ajri në shtëpinë tuaj është plot me toksina dhe mikroorganizma të ndryshëm.

Nëse doni të hiqni qafe këto substanca të padëshiruara dhe të pastroni ajrin në shtëpinë tuaj, duhet patjetër të filloni të përdorni sherebelë. Studimet kanë treguar se kur ju e përdorni atë për të pastruar shtëpinë do të shkatërroni rreth 94 përqind të baktereve nga ajri. Dhe kur studiuesit e shqyrtuan ajrin ditën tjetër, ai ishte ende i pastër.

Gjithçka që duhet të bëni është të merrni pak sherebelë dhe ta bëni në formë roleje. Ndizeni në fund dhe fikeni menjëherë flakën. Lëreni derisa të digjet plotësisht. Bëjeni këtë rregullisht, çdo disa sitë për të përmirësuar shëndetin tuaj. Kjo, gjithashtu do të ndihmojë në parandalimin e dhimbjes së kokës, kollës, infeksioneve të frymëmarrjes dhe problemeve me astmën.