BREAKING NEWS

Marrëveshja për Zgjedhoren përfshin votën e emigrantëve? Ja si përgjigjet Damian Gjiknuri

Marrëveshja për Zgjedhoren përfshin votën e
x

Shëndeti

Mos shkoni deri tek ilaçet! Antibakterialët natyral më të fuqishëm që të kujdeseni për veten në këto ditë të vështira që po kalojmë

Mos shkoni deri tek ilaçet! Antibakterialët natyral  më të

Në këto momente të vështira që po kalojmë është e rëndësishme që të kujdesemi për veten dhe në mënyra të tjera përpara se të arrijmë tek ilacet:

Antibiotikët kanë shpëtuar pafundësisht jetë njerëzish, duke i bërë infeksionet vdekjeprurëse të përkohshme. Sidoqoftë praktikat e zakonshme të antibiotikëve i kanë bërë mikroorganizmat që të pështaten me disa lloj antibiotikësh. Ndaj në ditët e sotme po përballemi me probleme edhe më të mëdha, me "superviruse". Këto superviruse nuk i përgjigjen terapive të antibiotikëve pasi bëhen gjithnjë e më të fuqishme.

Lista në vijim përmban antibakterialet më të fuqishme naturale, të cilat mund të përdoren ndaj infeksioneve të ndryshme

- Mjaltë natural
- Rrënjë rrepe
- Uthull molle
- Lëng qepe
- Spec djegës
- Ekstrakt i vajit të rigonit
- Ekstrakt xhixnxheri
- Hudhrat
- Shafrani i Indisë

Nga ana tjetër, këto janë antibiotikët natyral më të fuqishëm antikërpudhorë, të cilat mund të ndihmojnë në parandalimin apo trajtimin e acarimit të lëkurës, të infeksionit maja, ndaj mbirritjes së kërpudhës "candida albicans" dhe ushqimeve të caktuara:

- Mjalti natural
- Ekstrakti i xhinxherit
- Shafrani i indisë
- Uthulla e mollës