BREAKING NEWS

“Njerëzit duhet të jenë të përgatitur për dy gjëra”, reagon inxhinierja Luljeta Bozo, tregon a është e rrezikuar Shqipëria nga tërmeti i sotëm në Turqi

“Njerëzit duhet të jenë të përgatitur për dy
x

Shëndeti

Mrekulli! Nëse e përdorni limonin dhe vajin e ullirit në këtë mënyrë do të shpëtoni nga kjo sëmundje që mundon pothuajse shumicën e shqiptarëve

Mrekulli! Nëse e përdorni limonin dhe vajin e ullirit në

Në shumicën e rasteve, gurët në veshka zakonisht janë të vështira për t’u identifikuar. Ndiejmë një d himbje të lehtë, porjo domosdoshmërisht mendojmë për gu rin në veshka.

Lëngu i Artë - Vaj Ulliri Me Limon Për Shëndet Të Plotë - AgroWeb

Kjo do të thotë që g urët e vegjël janë akoma në nivelin e legenit renal. Sapo i afrohen uretrës ose fshikëzës, dh imbja fillon të shfaqet.

Ky ilaç me limon dhe vaj ulliri lehtëson këto dhi mbje dhe parandalon përke qësimin e gu rit duke hequr qafe këta gurë të vegjël.

Pse limon dhe vaj ulliri?
Limoni ndihmon në minimizimin e formimit të gu rëve në veshka dhe vaji i ullirit vepron si qetësues i dhi mbjeve për lehtësim. Sipas një studimi të kryer nga Dr. Roger L. Sur, ur olog dhe drejtor i Qendrës

Gjithëpërfshirëse të Veshkave në UC San Diego, pirja e lëngut të limonit të përzier
me dy litra ujë në ditë do të kishte ulur shkallën e formimit të gurëve në veshka. nga 1 në 0,13 gurë për pacient. Në të vërtetë, Dr. Sur këmbëngul në përfitimet e limonit kur bëhet fjalë për veshkat. Ky frut agrume, i pasur me citrat, është një frenues natyral i gurëve në veshka.

Një studim i dytë kryer nga shkencëtarët në Monell Chemical Sense Center demonstrojnë se vaji i ullirit ekstra i vi. rgjër përmban oleocanthal i cili ka veti anti-inf lamatore të ngjashme me ibuprofen. Ja perberja e cila do te largoj gu ret nga veshkat sipas doktorit te njohur :

Përbërësit
100ml lëng organik molle
100ml vaj ulliri ekstra i vir gjër 100ml lëng limoni (1 limon i shtr ydhur)

Metoda e përgatitjes
Përzieni të gjithë përbërësit dhe vendosini në një enë qelqi. Për 6 ditë, pini këtë il’aç rregullisht, duke u kujdesur që të mos merrni më shumë se 50 ml kur të zgjoheni, dhe sigurohuni që gjithmonë ta tundi mirë para se të pini këtë përgatitje.

Vaj Ulliri, Mjaltë dhe Limon – Kombinimi Magjik • agroweb.org