BREAKING NEWS

Arrestimet në Tiranë e Jug të vendit, në pranga dhe burri i kandidates së PS për deputet/ Ardi Veliu në konferencë urgjente: Operacioni u shtri në disa qarqe, 6 muaj hetime, ja të arrestuarit!

Arrestimet në Tiranë e Jug të vendit, në pranga dhe burri i
x

Shëndeti

Prindër nuk duhet ta lejoni kurrë! Është shumë keq që fëmija të qëndrojë në këtë pozicion

Prindër nuk duhet ta lejoni kurrë! Është shumë keq

Një këshillë shumë e vlefshme për fëmijët tuaj! Kurrë mos i lejoni ato që të ulen në pozicionin Ë. E dini përse? Sepse ndikon shumë keq në strukturën e trupit të fëmijës.

Një këshillë shumë e vlefshme për fëmijët tuaj! Kurrë mos i lejoni ato që të ulen në pozicionin Ë. E dini përse? Sepse ndikon shumë keq në strukturën e trupit të fëmijës.

Pozicioni Ë është shumë i rrezikshëm për fëmijët tuaj, edhe pse ai mund të jetë më i rehatshmi për ta. Sipas specialistit, Avni Trivedi se kjo gjë është shndërruar në "epidemi globale". Në një intervistë, ai tha se kjo ndikon në dobësimin e muskujve të legenit, ushtron shumë presion në shtyllën kurrizore qafë dhe supe, por edhe tek kuçet e këmbëve, duke qenë se kanë kontakt të drejtpërdrejtë me tokë.

Por jo vetëm, ajo ndikojnë edhe në shtrembërimin e kockave të këmbës.