BREAKING NEWS

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen detajet ku do të jetë selia

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen
x

Shëndeti

Quhet ndryshe mbretëresha e një sërë përfitimeve shëndetësore, bëhet fjalë për të verdhën e vezës

Quhet ndryshe mbretëresha e një sërë përfitimeve

Doktorët gjithmonë kanë pasur një debat për të verdhën e vezës. Disa thonë se është e dëmshme, e disa të tjerë thonë se ka përfitime të jashtëzakonshme shëndetësore.

Studimet kanë treguar se e verdha e vezës na i jep përfitimet nëse i konsumojmë pa të bardhën. Madje pasi e keni thyer vezën, duhet të mbani vetëm të verdhën dhe ta hidhni tutje të bardhën.

E verdha e vezës përmban proteina, hekur, antioksidantë, vitamina, B2, B5, B12 dhe vitaminë D.

Çfarë kuron e verdha e vezës?

Memorien

Për të përmirësuar memorien, duhet të konsumoni 1-2 të verdha veze çdo ditë, për 4 javë rresht. Bëni një pushim tri javor dhe më pas përsëriteni trajtimin.

Ka.n.c.er.in e gjo.ksit

Studimet kanë treguar se gratë që konsumojnë rregullisht të verdhat e vezëve kanë më pak gjasa për ka.nc.er të gjo.k.sit.

Për flokë të shëndetshëm

Konsumoni të paktën 5 vezë në javë, nga 1-3 muaj. Ky trajtim do të rrisë flokët tuaja në mënyrë natyrale dhe të shëndetshme.

Il.aç për gratë sh.tat.zë.në

Duke qenë se përmban hekur, vitaminë D dhe një sërë vitaminash B. Këto lëndë janë shumë të rëndësishmë për foshnjën që ende nuk ka lindur. Mamatë sht.atz.ënë duhet të konsumojnë dy vezë të ziera çdo ditë, për 5 javë rresht.

Lu.ft.on obezitetin

Nëse ju konsumoni vezë çdo ditë, nuk shëndosheni, përkundrazi. Do të humbni në peshë. Bëni një trajtim 2 mujor me nga 1 vezë.