BREAKING NEWS

Bashkimi Europian nuk e futi Shqipërinë në listën e vendeve për lëvizjen e lirë, mjeku Alimehmeti tregon ‘provat’ pse kjo nuk duhet të ndodhte

Bashkimi Europian nuk e futi Shqipërinë në listën e vendeve
x

Tech

“Big Brother” kundër piraterisë, vendim i rëndësishëm për të ndaluar tinëzarët dhe mashtruesit

“Big Brother” kundër piraterisë, vendim i

Senati italian ka aprovuar amendamentin antipirateri. Tashmë është dhënë “ok” për projektin për vendosjen e kamerave nëpër kinema, për të zbuluar ata që regjistrojnë filmat.

Filmat e regjistruar editohen, përmirësohet imazhi dhe më pas ngarkohen online, duke dëmtuar projektin e sapodalë kinematografik në treg.

“Camcording” është hapi i parë i publikimit online të filmit, në shkelje me ligjet për të drejtën e autorit. Hapat e tjerë janë fryt i shkarkimit të “file” të azhurnuar nga videot e vjedhura Blu-ray e DVD të filmave.