BREAKING NEWS

E bujshme! Mjekët izraelitë zbulojnë ilaçin kundër diabetit

E bujshme! Mjekët izraelitë zbulojnë ilaçin kundër
x

Tech

Makineria që përgjon çdo mesazh dhe telefonatë mbërrin në Tiranë, bisedat në WhatsApp dhe Viber nuk janë më private

Makineria që përgjon çdo mesazh dhe telefonatë

Shumë shpejt çdo mesazh dhe telefonatë që shqiptarët do të bëjnë në aplikacionet WhatsApp dhe Viber nuk do të jenë më private.

Aparatura e teknologjisë së fundit ndodhet tek godina e “Polit të Drejtësisë” dhe transkripton tekstet që vijnë përmes WhatsApp dhe Viber, si dhe çdo telefonatë.

Kujtojmë që një tender i tillë është bërë edhe në kohën e Adriatik Llallës, por pasi u dekonspirua në media, tenderi u anulua.

Ndoshta ky aparat ka ardhur në Shqipëri, pasi “WhatsApp”, tashmë është bërë një ndër aplikacionet më të përdorur .

Çdo kush nga ky moment e në vazhdim duhet t’i marrë parasysh pasojat për atë çfarë komunikon në “WhatsApp”.