BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Tech

Prezantohet në Holandë jahti luksoz me laborator, helikopter dhe nëndetëse brenda (Foto)

Prezantohet në Holandë jahti luksoz me laborator, helikopter dhe

Holanda ka prezantuar një superjaht me vlerë prej 10 milionë eurosh. Ky mjet i jashtëzakonshëm lundrues është ideuar nga “Oceanco”.

Në brendësi të tij ndodhen një nëndetëse, një laborator shkencor dhe një helikopter që janë dizajnuar për të lundruar në gjithë botën.

“Donim të krijonim një mjet për ekspedita të largëta dhe një jaht luksoz në të njëjtën kohë. Esquel është perfekt për të interesuarit në jetën oqeanore, për studime të thelluara të akuakulturës”, tha një zëdhënëse e “Oceanco”.