BREAKING NEWS

Ahead of early elections, Edi Rama descends on the field after Blinken's visit, on March 16 a new team is created that will lead the electoral campaign

Ahead of early elections, Edi Rama descends on the field after Blinken's
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri: Shkëlzen Berisha involved in the homodialysis concession, who is Ilir Meta's right-hand man who has been declared 'non-women' and how PL deputies were caught 'mat' transporting dirty money from Tirana to England

Idajet Beqiri: Shkëlzen Berisha involved in the homodialysis concession,
x
BREAKING NEWS

Kryemadhi's cell phone, seized in her mother's apartment for two months, is being disassembled by "SPAK", FBI methods are brought into "play", here are the irrefutable evidence that "nails" PL MP Ilir Meta and Petrit Vasili, the details from signed fal...

Kryemadhi's cell phone, seized in her mother's apartment for two
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta hands Monika Kryemadhi into the hands of SPAK and attacks the special prosecutors, the former president does not accept abuses for lobbying and introduces his wife

Ilir Meta hands Monika Kryemadhi into the hands of SPAK and attacks the special
x
BREAKING NEWS

Brussels closes Albania's doors to the EU and raises the alarm, this is how corruption is eroding public trust in institutions, depopulating the country and harming honest businesses, "VIP" arrests are required

Brussels closes Albania's doors to the EU and raises the alarm, this is how
x
BREAKING NEWS

London sinks Sali Berisha, the British ambassador in Tirana Alastair King Smith warns that there is no cooperation with "non-women" and calls on politicians to work for the citizens, here is the message for Bardhi's group and why Parliament should retu...

London sinks Sali Berisha, the British ambassador in Tirana Alastair King Smith
x
BREAKING NEWS

Frrok Çupi reveals the dark plan that Meta and Berisha hatched the night before the murders in "January 21": Here are the secrets of Aleks Nika's execution that could pave the way for SPAK to reveal dozens of victims who have "got rid of" the two bosse...

Frrok Çupi reveals the dark plan that Meta and Berisha hatched the night
x
BREAKING NEWS

Evi Kokalari tells Ilir Meta's "coup" for Sali Berisha, the former president brings his cousin into the game, who is the politician who is trying to put him at the head of the opposition and the position that the chairman of the Party of FREEDOM

Evi Kokalari tells Ilir Meta's "coup" for Sali Berisha, the
x

Opinion / Editorial

The spirit of the "Flagmen"

The spirit of the "Flagmen"

As I saw the stacks of chairs, with their legs raised up like spears, and the deputy Salianj standing astride, like a knight blowing his horn to sharpen his swords towards the floor of the parliament, to face the "Sançot" windmills, and abandoned by "Don Quixodi", dismounted from the horse by the ethics commission. Apparently, the re-founders had ambushed the "bloodsuckers" as a sign of revenge for the violation of the constitution for the commissions of inquiry because they were missing in lighting the flares, because their plumes were scattered in the desert of that part of the hall. that there was time, that he stood with sharp eyes from the barrigada, lest the chairs let out the long-awaited rumble. Under their feet, MP Noka, with lit cards, tried to set fire to the chairs, convinced that this way he would be able to save the parliament, from those who, unable to control their minds, had called for help from the dead , to challenge the colleagues of the majority. Crucified in 2013 by the electorate, for the great sins of corruption, because there was no one to be their god, now that SPAK has been put behind them, the "resurrected disciple", tries through the spirit of the Flakadans , to wash away the sins and give him breath, his breath; of burning and destruction. I don't know why they crossed my mind at that moment; "Have you seen it or not?" ... What a legend!? Oh, if these inspirations really had the spirit of the legend of Gjergj Elez Ali!? The legend that is long before the birth of Christ, since when humanity was born, faith was first born. But what can you say to the re-founders who rode the horse to bring Doruntina to the electorate, but the leaders are ready to turn democracy into a corpse, if the people will not be their god, and stop their heads darkened. It is not without reason, when the re-establishment is torn on the screens, that it will continue even if even one deputy remains, the action of civil disobedience will continue, until they can return the parliament, from a place where free thought for development can be restored of society, in a courtroom, where the investigative commissions, jump and twist in the tambourine, because it is clear that they have nothing to investigate and where to investigate, because all the power is in the hands of the leftists. Who seem to have risen from the grave, after ten years of languishing in bed, and now they only have chairs for lances, because they have exhausted their mental strength to fight in the temple of alternatives, the tired have chosen civil disobedience . Every bad, there is a good. Located in front of the Agimi cinema, I don't know why and I entered the stream of people who did not stop, getting carried away by an advertisement, on its front was written "Silence" and below it the name of the painter, Ingriti Jemo. Maybe it was the name of the painter who found me in the lobby of the cinema, on the third floor, where the paintings were placed so that you could see them with your eyes as soon as you set foot. Someone caught my attention. The voice of a woman in search of finding the author, received the answer of the parents. The girl was in Germany to protect the German language.

- Po si !? -pyeti gruaja që me sa mësova, ishte nëndrejtoresha e gjimnazit ''Sami Frashëri'' . Piktorja kishte qënë nxënësja e saj dhe ajo me ta mësuar nga ''Facebook'' kishte shpejtuar për shikuar krijimet. ''Qëlluan të dyja gjërat në një kohë që prishte punë . Mjedisin e kinemasë nuk e lenë eventet të marrë frymë, por edhe provimi . Zgjodhëm'' .... Ishte përgjigjja e prindërve që u kishte rënë bara e organizimit të eventit të ekspozitës me piktura. Në çast ishte afruar menaxheri i cili po na shpjegohej, për axhendën e ngjeshur, ku mbas aktivitetit me piktorë nga ''Ballkani'' ndiqnin aktivitet e tjerë. ''Me sa duket, njerëzit e muajve të fundit kanë braktisur kinemanë e filmave horror të parlamentit dhe i janë kthyer jetës së bukur së eventeve, - ngacmoi dikush nga vizitorët .

 - Kësaj i thonë dy veta një hall se kanë ,- ia priti një tjetër. Bukuria e pikturave na rrëmbeu, duke harruar humorin e çastit . Vërtet ekspozitë si e para e piktores, Ingrit Xhemo, po tërhiqte vizitorë të shumtë . Duke marrë kënaqësinë me vete të pikturave moderne, isha gjendur përballë një kioske, ku shpejtova të marr gazetën ''Sot'' . Gazetëshitësja ende pa marrë mirë gazetën në dorë, duke fiksuar se isha bërë një klient i rregullit, m'u drejtua në konfidencë .

 - I njeh këta të sotit !?.

 -Drejtorin, Arjan Prodanin, kryeredaktorin Rigels Seliman.....

 - M'ja fut në vesh , se klientët sikur mbledhin sytë kur lexojnë për kryeministrin ....

 - Gazetë e së vërtetës .

 - Rithemeluesve u ka mbetur sharë në gozhdë, ndaj e bëjnë gojën çorap , por lexoje “Kongresin e PS”. Të kishte lezit shpirti të dëgjoje . S'kishte fjalime që s'u gjeje fillin, por diskutime nga foltore; të ministrave , kryebashkiakëve dhe vetë kryeministri i ra në kokë gjërave, por i vuri kapakun me atë inteligjencën artificiale, për të zhvilluar tendrat . Ku do të shkojnë pastaj rithemeluesat, me komisionet hetimore!? - s'kishte së reshturi gazetëshitsja së cilës nuk i digjte Parlamenti, por frika mos klientëve u ndërrohej mendja, në se dhe gazeta ndërronte kursin e thënies sy ndërsa të gjërave . Dy veta një hall se kanë , -thash me vete , politikat e mbrapshta , i sjellin mbrapsht shitjet edhe gazetëshitses ... Pa u ndarë mirë nga kioska e gazetës , zëri i nipit u ndeh në këmbët e mija . Filloi të më tregonte se si në gjimnaz, disa nxënës kishin shtrirë në një dërrasë bange shokun e tyre dhe e shëtisnin nëpër korridor, si të ishte ndonjë arkivol .

 - Po si !? shfaqa habi

 - Tiktoku , mo gjysh . E hedhin në tiktok dhe fitojnë ...

 - Ç 'thua ore !? Ato karriget në parlament që bëjnë xhiron e botës , nga tiktoku, fitojnë me thes !?.... Mos do të thuash është biznes !?-

 - Gjysh i thonë kapitalizëm ...

 - Bëjnë cirk me parlamentin , që të shpëtojnë kokat e tyre, por shfrytëzojnë dhe pazaret me tiktokun .

 - Jo , shkolla i dha masën e paralajmërimit për përjashtim ....

 - When the school is like this, what should the parliament do about the deputies, who try to set fire to the "German Reich Flag" like they used to!? The spirit of the breathers who seek to spread the spirit of the Flacadans because they are unable to bring the spirit of alternatives to the temple of democracy. They must take democracy hostage through civil disobedience.