BREAKING NEWS

Sensational, the well-known journalist of the chronicle warns of the arrest of Monika Kryemadhi and Flamur Noka, this is what is happening inside SPAK

Sensational, the well-known journalist of the chronicle warns of the arrest of
x
BREAKING NEWS

Here is the American "big punch" in the face of Sali Berisha, Frrok Çupi confesses the unsaid after the proposal of Argita as the head of "Rithemelim", from the murders under his power and the details from the night when he was elected president, how h...

Here is the American "big punch" in the face of Sali Berisha, Frrok
x
BREAKING NEWS

SPAK summons Bardhi for the Olsi Rama file, the fraud of the deputy of Reestablishment is revealed, he presented himself as a person in the know, not as a whistleblower

SPAK summons Bardhi for the Olsi Rama file, the fraud of the deputy of
x
BREAKING NEWS

This is when pensions are expected to increase this year, the economic expert clarifies the last details and shows that the figures will be higher for pensioners compared to 2021

This is when pensions are expected to increase this year, the economic expert
x
BREAKING NEWS

Shocked Artan Hoxha: Here is the file that will take Sali Berisha like Pinochet on a stretcher to prison and his wife's relationship with Ervis Martinaj

Shocked Artan Hoxha: Here is the file that will take Sali Berisha like Pinochet
x
BREAKING NEWS

Edi Rama postpones the congress after the recent developments of SPAK and the investigations against Balluk, Agaç and Veliaj, a complete reconfiguration of the government is expected before the elections

Edi Rama postpones the congress after the recent developments of SPAK and the
x
BREAKING NEWS

The main candidate at the head of "Foltorja" Argita Malltezi is inspired by the Soviet Union, after Evi Kokalari's reaction, Sali Berisha's daughter deletes the post, Foltorja enters the stage of "eating itself"

The main candidate at the head of "Foltorja" Argita Malltezi is
x
BREAKING NEWS

Dumani lists the officials who have been investigated by SPAK, from the former prime minister, ministers, deputies and mayors and reveals the investigation of the Albanian entrepreneur who tried to create access to the international mafia in our countr...

Dumani lists the officials who have been investigated by SPAK, from the former
x

Opinion / Editorial

The country's integration has remained in limbo!

The country's integration has remained in limbo!

A state that aspires to fast membership in the EU must fulfill the requirements of the EU Member States in time and completely, as well as undertake concrete reforms for the construction of the rule of law. 

I value the 2023 Annual Report of the National Council of European Integration, at the level of the periodic and awareness-raising meetings it has organized during the past year, the information it has provided and the efforts to help the implementation of Albania's obligations in the European Union membership process.

Meanwhile, I consider Albania's journey towards the EU very problematic, even throughout 2023 and in the first months of this year, due to a series of serious and serious failures, as follows:

I. We have failed to build a functional and real democracy for the citizens

The lack of the rule of law is the source that feeds some of the main wounds, from which our fragile democracy and Albanian society has been suffering for more than a decade, such as (i) mass emigration, which is bringing about the emptying of the country; (ii) state capture by certain business groups, denounced by Transparency International, DASH, etc.; (iii) demonizing and considering the opposition as enemies; (iv) selective attack on the media, (v) indifference and marked lack of protection of the poor sections of the population, etc. I am elaborating below on these wounds and the basic reasons why the integration of the country has remained in limbo:   

(i) Terrible abandonment of the country. The lack of a functional and real democracy for citizens is the main reason for their mass departure from the country. In the years of the ruling Rama sect, not only young people left, but also professionals and entrepreneurs. According to data from EUROSTAT and the Ministry of Immigration of Great Britain, there are over 750,000 Albanians from Albania who have emigrated in the last 10 years to the countries of the European Union and Great Britain. The Rama sect and the so-called Global Leader himself, the fundamental causes of the country's emptying, are exerting an unprecedented political pressure on INSTAT, not to declare the bitter truth of the mass abandonment of Albania by its citizens. INSTAT completed the population census in October 2023 and, on orders from Rama, will declare the population data in June 2024, nine months later, in an unprecedented delay for any census being organized in the world.

(ii)  Kapja e shtetit nga grupe të caktuara të biznesit (më saktë, oligarkë pranë Ramës), e denoncuar nga Transparency International, DASH, etj. Sipas Transparency International dhe Departamentit Amerikan të Shtetit, që e ka cituar në raportet e tij, Shqipëria ve­çon në rajon, në ligje të përgatitura mbi bazën eskluzive të interesave të një lobi biznesi, madje edhe të një biznesi apo oligarku të caktuar. Mjafton të përmendim Ligjin për Teatrin Kombëtar, masakrën e tokave sipas Ligjit 2020, abuzimet masive me Ligjin e Investimeve Strategjike, të shtyrë për herë të pestë si afat deri në 31 dhjetor 2024, si dhe ndryshimet e marsit 2024 në Ligjin për Zonat e Mbrojtura, që i hapin rrugë abuzimeve të oligarkëve të Ramës me ndërtime edhe në këto zona.

(iii) Demonizimi dhe konsiderimi i opozitës si armike. Fjalori denigrues, sulmet verbale, izolimi në Kuvend dhe tentativat për blerje të përfaqësuesve të opozitës janë kthyer në dukuri të përhershme e të zakonshme të sektit në qeverisje, të motivuar dhe duke dhënë shembullin personal në këto sulme, nga vetë i ashtuquajturi Lider Global, Rama.

(iv)  Goditja selektive ndaj mediave. Për sektin Rama në qeverisje, nuk mjaftojnë vetëm insinuatat dhe sulmet verbale të mediave pranë qeverisë ndaj shtypit dhe portaleve të lira. Sa herë mediat e pavarura të vendit sulmojnë dhe denoncojnë aferat qeveritare, nga organet tatimore dhe doganore nisin kontrollet selektive dhe gjobat ndaj vetë mediave dhe ndaj kompanive që i financojnë këto media.

(v)   Indiferenca dhe mungesa e theksuar e mbrojtjes së shtresave të varfëra të popullsise. Megjithë propogandën e shfrenuar për gjoja fytyrën humane dhe sociale të buxhetit të shtetit, të përgatitur nga sekti në qeverisje, megjithë qindra milionë euro të ardhura sufiçit në Buxhetin e Shtetit për vitin 2023, qeveria vetëm i rimbursoi pensionet në vitet shumë të vështira 2022-2023, duke mos kryer asnjë rritje reale të tyre për të 717 mijë pensionistët e vendit.

Në stadin aktual të zhvillimit të demokracisë shqiptare, mungesa e shtetit ligjor është kthyer në pengesen më madhore, me të cilën përballet shoqëria jone, në rrugën që rrezikon të zgjatet pambarimisht, drejt përmbushjes së standardeve për integrimin europian.

II. Kemi dështuar të garantojmë pavarësinë e institucioneve të pavarura

Edhe gjatë vitit 2023, rastet e zhvlerësimit kostant, nëpërkëmbjes dhe keqpërdorimit të institucioneve te pavarura te vendit kane qene te shumta. Rasti ndër më flagrantët ishte ai i shpërdorimit të Institutit Kombëtar të Statistikave, duke e urdhëruar të vonojë me nëntë muaj publikimin e rezultateve të Censit 2023, që do të vërtetonin braktisjen masive të vendit. Shqiptarët kanë votuar “me këmbët!”, duke ikur me dhjetra e qindra mijëra çdo vit nga atdheu i tyre, për shkak të bllokimit të nismës së lirë dhe asfiskimit të mendimit opozitar, të prodhuar nga sekti Rama në pushtet.

 

III.             Kemi dështuar të garantojmë krijimin e një tregu konkurrues dhe realizimin e politikave të duhura fiskale për sipërmarrjen vendase dhe të huaj 

Më 14 shkurt 2023, ECOFIN, Këshilli i Çështjeve Ekonomike dhe Financiare, i perbere nga ministrat e Financave dhe Ekonomisë së Vendeve Anëtare të Bashkimit Evropian(strukture pergjegjese për politikën e BE-së në tre fusha : politika ekonomike, politika të taksave dhe rregullimi i shërbimeve financiare), e futi Shqipërinë në listën e vendeve, legjislacionet e të cilave nuk janë bashkëpunuese për politikat fiskale, duke e mbajtur në monitorim të rreptë për çështjet fiskale.

Kjo është shumë keq për imazhin e financave tona publike. Ndryshimet e shpeshta në legjislacionin tatimor, sidomos dy sprovat për amnistinë fiskale, të dyshuara për favorizime grupesh të caktuara biznesi dhe krijim pabarazie të theksuar tatimore, po na vonojnë dukshëm në rrugën e integrimit.

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë, në një material të përgatitur nga eksperte të tij, posaçërisht për projektligjin qeveritar mbi faljen fiskale dhe penale, thekson, ndër të tjera, se (i) objekti i amnistisë shkon përtej asaj të legjislacionit të ngjashëm të zbatuar në vende të tjera; (ii) projektligji rrezikon të sigurojë mosndëshkim të panevojshëm për subjektet që posedojnë pasuri të paligjshme; (iii) ekziston rreziku që projektligji të krijojë një “dritare mundësie” për evazionin fiskal dhe pastrimin e parave të pista dhe se(iv) draftit i mungon një vlerësim i nevojshëm i aseteve të pritshme që do të formalizohen dhe të ardhurat e pritshme që do të gjenerohen.

 

IV.             Kemi dështuar me turp në përthithjen e plotë të fondeve IPARD II, duke shkaktuar pezullimin e tyre dhe duke vënë në pikëpyetje akordimin për Shqipërinë të fondeve të IPARD III!

Në korrik 2023, Komisioni Europian vendosi të pezullojë për një kohë të pacaktuar grantet për bujqësinë shqiptare dhe zhvillimin rural të vendit, të cilat po akordoheshin në zbatim të programit IPARD II.

Kur kanë kaluar nëntë muaj nga ky pezullim dhe nuk ka asgjë konkrete për rifillimin e financimeve, mos-akordimi i fondeve grant të BE-së për bujqësinë  dhe zhvillimin tonë rural përbën një lajm të keq kombëtar, sidomos për fermerët dhe përpunuesit që kanë patur plane investimi dhe një pjesë e mire e tyre i kanë filluar investimet, në pritje të akordimit të fondeve, duke rrezikuar tashmë seriozisht realizimin e tyre.

Nga ana tjetër, pezullimi i fondeve të IPARD II  ndikon ndjeshëm në imazhin e përpjekjeve tona për integrim. Për fat të keq, për këtë problem të mprehtë nuk gjeta as edhe një frazë të vetme konsiderimi në Raportin Vjetor 2023 të KKIE.

Në rast se autoritetet tona, në rradhë të parë AZHBR, do të gjenden në shkelje, atëhere qeveria shqiptare, bazuar në një nen të veçantë të MSA-së, detyrohet të rikthejë të gjithë fondin e disbursuar deri tani nga IPARD II, që është në nivelin 51 milionë euro, ndërsa subjektet e identifikuara kalojnë në proces hetimor.

Since March 2023, the European Union has also approved the IPARD III program, with a value of 146 million euros. No further steps have yet been taken to implement it. Our authorities have not yet been re-accredited and, as a consequence, the first call of IPARD III in Albania cannot be opened either.

Instead of the total guilty silence of the government of the Rama sect, this situation needs reflection and addressing this issue with national priority, conveying to Brussels the complete readiness of the Albanian state to help clarify the doubts raised by OLAF , the Anticorruption Office of the European Union, regarding the presence of some ghost projects, financed by the AZHBR, also with EU taxpayers' money. 

Meanwhile, the Pre-Accession Instrument (IPA) projects have been conceived by the European Union as a guiding, facilitating and supporting instrument towards EU membership. I want to highlight, to the attention of our implementing agencies of IPA projects, some acute problems and shortcomings observed in the implementation of IPA programs, based on effectiveness, efficiency and economy (3 E's), on the part of our side.

These shortcomings have led to the situation where we rank very low in the rate of generating ideas for IPA projects from the beneficiary country (according to the data of the Balkan Barometer 2023, as well as in the rate of absorption of IPA projects, among the countries in the Western Balkans, especially in compared to countries like Serbia, North Macedonia and Montenegro.

Although in Albania the IPA projects have been implemented for more than 12 years, in significant financial amounts, at levels of hundreds of millions of euros, the effectiveness of many of these projects leaves much to be desired and the real progress of our country towards EU membership, through the realization of these projects, continues to be weak.

The main weaknesses and shortcomings consist in (i) a little institutional cooperation and a pronounced lack of adequate absorption capacities, (ii) long postponement of disbursement deadlines and weak supervision of works contracts and consultancy services and we ( iii) no issuing of responsibility to the implementing units of the projects, for lack of penalties to the contractors who have not fulfilled the contractual obligations.

xxx

Addressing these problems properly and as soon as possible, would bring an increase in the effectiveness of the process of full integration of the country into the European Union.