
BREAKING NEWS
"Në Tiranë ende nuk ka nis kontrolli...", eksperti Karamuço reagon për grupet kriminale

x
BREAKING NEWS
Pamjet e vrasjes së Artan Santos/ Gazetari Hoxha kritikon ish-shefin e policisë, ja cila është arsyeja

x
BREAKING NEWS
Gazetari Hoxha tregon 'prapaskenat' e kamerave nga grupet kriminale, zbulon arsyen përse i përdorin

x
BREAKING NEWS
E rëndë/ Humb jetën në aksident 23-vjeçarja shqiptare në New York, dalin detajet nga policia

x
BREAKING NEWS
Kapet shqiptari me aftësi të kufizuar, ja si bënte “kërdinë” me grabitje në Greqi

x
BREAKING NEWS
Zgjedhjet e 14 Majit/ Alibeaj dorëzon listën e anëtarëve të KZAZ

x
BREAKING NEWS
Përfshihet nga flakët mjeti në Tiranë, dalin detajet e para

x
BREAKING NEWS
Skandali "McGonigal"/ Berisha publikon mesazhin e qytetarit: Rama prej 3 ditësh në një ishull me hetues të FBI

x
Guzhinë


Ushqime që nuk duhet kategorikisht të ruhen në kuzhinë, ekspertët publikojnë listën

Kujdes, nga këto ushqime mund të bëhemi të varur

E mbushni gjelin e detit që gatuani për fundvit? Kujdes, ka disa arsye pse nuk duhet ta bëni

RECETA/ Ky është gatimi më i thjeshtë dhe i shijshëm!

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

A duhet ta lajmë orizin para se ta gatuajmë? Ekspertët i japin fund dilemës së amvisave

Një truk i thjeshtë si të pastroni enët nga ushqimi i djegur

Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë: Sfera kokosi vetëm me dy përbërës!

Paskemi vepruar gjithmonë gabim/ 3 mënyrat e sakta të shkrirjes së mishit të pulës

Truk për gatimin e simiteve të shijshme që do lëpini gishtat: Si t’ia arrini ta bymeni përherë brumin

I keni hedhur gjellës shumë kripë? Ekspertët e kuzhinës iu mësojnë 5 truket që do t’i shpëtojnë nga kjo situatë

Keku i butë kaq i shijshëm/ Si ta përgatisni thjesht fare në shtëpi vetëm me 3 përbërës

Biskota pa vezë dhe pa gjalpë, del receta fantastike/ Si t’i gatuani të buta e plot shije

Receta fantastike e pulës në tavë me finok/ Do t'ju shkojë goja lëng kur ta provoni

Receta fantastike e byrekut me gjizë dhe qepë të njoma, ja mënyra si ta përgatisni në shtëpi, do lëpini gishtat nga shija e veçantë

Recetë shumë e thjeshtë/ Kjo është pica më e mirë në botë, do të lëpini gishtat pasi ta realizoni në shtëpi

Receta më e kërkuar në Google, si të bëni tiramisu në kushte shtëpie që të lëpini gishtat

I kemi gatuar gabim gjithë jetën, 4 hapa si të përgatisni makarona "të vërteta"

Do lëpini gishtat! Kjo është receta sekrete për t'i bërë petullat e fshira si gjyshet shqiptare, tani në dimër të shijojnë shumë

Mos i harroni kurrë/ Këto janë 3 gjërat themelore që duhet të dini sa herë që përdorni qepën kur gatuani

E shëndetshme dhe super e shijshme, kjo është supa fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tryezën tuaj natën e ndërrimit të viteve (RECETA)

Rigjallëron tërësisht organizmin, mësoni si të përgatisni supën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, por edhe me plotë vlera

Kjo është përgatitja e duhur e shërbetit të bakllavasë, sekretet dhe truket që duhet t'i dini me patjetër

Për ju që nuk pëlqeni bakllavanë/ Kjo është receta origjinale e sheqerpares Turke dhe që shikon shumë për festat e fundivitit

Kur është momenti i duhur për të hedhur kripën në gatimet tona? Shefat më të mirë të kuzhinës japin këshillat që duhet t’i dimë të gjithë

Receta në 2 minuta: Muffin me perime

I kemi gatuar gabim gjithë jetën, 4 hapa si të përgatisni makarona "të vërteta"

Doni të gatuani si shef pasticerie, ja ku e keni recetën për ta bërë pandispanjën

Kjo është receta e qofteve më të mira që mund të keni ngrënë ndonjëherë: Përgatiten për 20 minuta jo më tepër

Pulë Ali Pasha, receta e vjetër që mbahet sekret, e sigurt që gjithë familja juaj do të lëpijë gishtat

Keni gabuar gjithë jetën, ju mjafton një qepë për të skuqur vezën perfekte, shikoni sa e lehtë është

Pulë me qull, receta nga Renato Mekolli që do t’iu bëjë të lëpini gishtat

Iu keni hedhur shumë kripë gatimeve tuaja? Mos u shqetësoni, bëni njërin nga këto truke do t’i lini të gjithë pa fjalë

Ju duhet vetëm djathë, domate dhe vaj ulliri, receta verore që do ua dashurojë gjithë familja

Qofte shtëpie me spinaq dhe patate, receta më e shijshme që keni provuar ndonjëherë dhe që gjithë familja do e dashurojë

Do të lëpini gishtat/ Disa këshilla si të gatuani mishin më të shijshëm të pulës që keni provuar ndonjëherë

Mos i bëni më/ Gabimet që duhet të shmangni në gatimin e makaronave

Qofte me patëllxhanë, receta super e shpejtë që do t’iu bëjë të lëpini gishtat

Me një kosto minimale, mësoni si të përgatisni vet në shtëpi akulloren më të shijshme që keni provuar ndonjëherë

Mos e bëni asnjëherë këtë gabim, ja cilat ushqime duhen larë me patjetër para se t’i konsumoni

Mish i butë dhe plotë lëng, receta e pulës me kos e hudhra që do t’iu bëjë të lëpini gishtat

Zëvendëson antibiotikët, si të përgatisni supën ‘magjike’

A duhet larë apo jo mishi i pulës përpara gatimit? Ekspertët e kuzhinës dhe shëndetit i japin fund dilemës, zbulojnë edhe rrezikun që na kanoset

Omletë në furrë, receta për një mëngjes të shpejtë, të shëndetshëm dhe shumë e shijshme

Të gjithë do të marroseni pas recetës së petullave me hudhra e kos, udhëzimet që duhet t'i dini

Makarona të shijshme? Ekspertët e kuzhinës tregojnë sekretin e gatimit

Vetitë dhe përfitimet e arrës moskat, ja se si mund të përdoret në kuzhinë

“Lexojeni të gjithën dhe me shumë vëmendje përpara se të gatuani"/ Detaje shefash për ta çuar gatimin në nivel tjetër

Gatimi në letër kuzhine, ja të gjithë sekretet që nuk i dinit

Njihuni me ushqimin më të konsumuar në të gjithë botën, edhe ne e shijojmë shumë

Vetëm pak ditë na ndajnë nga Vitit i Ri/ Mësoni si të përgatisni bakllavanë turke që tretet në gojë (RECETA)

Të gjithë do t’iu përgëzojnë/ Vezë të mbushura me djathë dhe erëza, receta që duhet ta provosh të paktën një herë në jetë

Ç’të hash/ Rizoto me shegë, receta fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tavolinën tuaj natën e Vitit të Ri

Do të lëpini gishtat/ Si të përgatisni me oriz, byrekun më të shijshëm që keni provuar ndonjëherë (RECETA)
