
BREAKING NEWS
Tymi ‘pushton’ qiellin, çfarë po ndodh në gadishullin e Karaburunit

x
BREAKING NEWS
Pas finales së madhe të Conference League, kryeministri Rama falenderon publikisht...: Këta i zbardhen faqen Shqipërisë

x
BREAKING NEWS
“Opozita fshihet pas një copë letre”/ Balla i përgjigjet ‘flakë për flakë’ Alibeajt, ‘thumbon’ ashpër edhe Ilir Metën: PS ka vetëm një kusht për zgjedhjen e Presidentit të ri!

x
BREAKING NEWS
“Jemi gati deri në 12 të natës”/ Alibeaj flet për emrin e Presidentit të ri të vendit dhe i dërgon mesazhin e fortë socialistëve: PS i iku marrëveshjes, ne i qëndrojmë!

x
BREAKING NEWS
Nxehet situata në selinë blu, zbulohet lëvizja që po përgatit Sali Berisha për të nxjerrë ‘jashtë loje’ Alibeajn dhe mbështetësit e tij, ja çfarë pritet të ndodhë në orët në vijim

x
BREAKING NEWS
Zhduket pa asnjë gjurmë 29-vjeçari në Tiranë, Klodiana Lala zbulon lidhjen e tij me të ekzekutuarin Can Kariqin, mikun e ngushtë të Ervis Martinajt (EMRI+FOTO)

x
BREAKING NEWS
A do ketë kallëzime në SPAK për disa kryebashkiakë? Manja paralajmëron 'tërmet' në nivele të larta: Do t’i bëjmë publike sapo të kemi…

x
BREAKING NEWS
Çfarë ndodhi? Shpërthen keq Klodiana Lala: Të paktën të bënin sikur...

x
E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

Shkruar nga SOT.COM.AL 5 Nëntor 2021

Më poshtë do iu tregojmë si do t'i bëni domatet e vogla turshi që të kenë një shije të rrallë.
Përbërësit:
– 1.5 kg domate qershi;
– pak rozmarinë të freskët;
– 4 thelpinj hudhre;
– borzilok;
– 1 lugë e vogël sheqer;
– 1 lugë e vogël kripë;
– kokrrat e piperit një përzierje erëzash të thata për shije.
Përbërësit për shtesë:
– 400 ml ujë;
– 100 ml uthull alkoo like.
Përgatitja:
Vendosni ujë dhe uthull në tenxhere dhe shtoni erëzat. Lëreni ujin të vlojë.
Renditni domate, hudhër dhe rozmarinë në kavanoza. Pastaj hidhni shtesën e zier.
Kavanozat pasterizoni.
Më të lexuarat


Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

A duhet ta lajmë orizin para se ta gatuajmë? Ekspertët i japin fund dilemës së amvisave

Një truk i thjeshtë si të pastroni enët nga ushqimi i djegur

Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë: Sfera kokosi vetëm me dy përbërës!

Paskemi vepruar gjithmonë gabim/ 3 mënyrat e sakta të shkrirjes së mishit të pulës

Truk për gatimin e simiteve të shijshme që do lëpini gishtat: Si t’ia arrini ta bymeni përherë brumin

I keni hedhur gjellës shumë kripë? Ekspertët e kuzhinës iu mësojnë 5 truket që do t’i shpëtojnë nga kjo situatë
