
BREAKING NEWS
Rrebeshe, breshër dhe rrufe/ Ja çfarë do të ndodhë me motin me 10 gusht

x
BREAKING NEWS
Çfarë po fshihet? Detaje tragjike nga vdekja e aktorit shqiptar dhe gruas së tij/ Autoritetet amerikane po hetojnë nëse kishte konflikt mes çiftit! Në apartament u gjetën shenja…

x
BREAKING NEWS
Ngjarja tragjike në Shkodër/ Zbardhen detaje të reja, ja kush e qëlloi me armë zjarri 12-vjeçarin

x
BREAKING NEWS
E rëndë/ Vritet me çifte 12-vjeçari në Shkodër, dyshimet e para

x
BREAKING NEWS
Aktori dhe bashkëshortja ranë nga kati i 6-të i pallatit në New-York/ Zbardhen detaje të reja, hetimet: Në apartament gjenden disa shenja

x
BREAKING NEWS
Spartak Ngjela lëshon ‘bombën’, zbulon çfarë po lë pa gjumë Berishën e Metën dhe tregon goditjen e fortë që do marrin së shpejti: Prisni dhe shikoni...

x
BREAKING NEWS
“Jemi në një betejë me këtë qeveri”, Berisha plas deklaratën e fortë: Një pronar peshkarexhe kontrabandon naftë, takohet shpesh edhe me Ramën

x
BREAKING NEWS
Viti i ri Akademik / Universiteti i Tiranës jep njoftimin e rëndësishëm, ja kur nis shkolla e lartë (Dokumenti)

x
E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

Shkruar nga SOT.COM.AL 5 Nëntor 2021

Më poshtë do iu tregojmë si do t'i bëni domatet e vogla turshi që të kenë një shije të rrallë.
Përbërësit:
– 1.5 kg domate qershi;
– pak rozmarinë të freskët;
– 4 thelpinj hudhre;
– borzilok;
– 1 lugë e vogël sheqer;
– 1 lugë e vogël kripë;
– kokrrat e piperit një përzierje erëzash të thata për shije.
Përbërësit për shtesë:
– 400 ml ujë;
– 100 ml uthull alkoo like.
Përgatitja:
Vendosni ujë dhe uthull në tenxhere dhe shtoni erëzat. Lëreni ujin të vlojë.
Renditni domate, hudhër dhe rozmarinë në kavanoza. Pastaj hidhni shtesën e zier.
Kavanozat pasterizoni.
Më të lexuarat


Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

A duhet ta lajmë orizin para se ta gatuajmë? Ekspertët i japin fund dilemës së amvisave

Një truk i thjeshtë si të pastroni enët nga ushqimi i djegur

Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë: Sfera kokosi vetëm me dy përbërës!

Paskemi vepruar gjithmonë gabim/ 3 mënyrat e sakta të shkrirjes së mishit të pulës

Truk për gatimin e simiteve të shijshme që do lëpini gishtat: Si t’ia arrini ta bymeni përherë brumin

I keni hedhur gjellës shumë kripë? Ekspertët e kuzhinës iu mësojnë 5 truket që do t’i shpëtojnë nga kjo situatë
