BREAKING NEWS

Ishte në intubim, vjen lajmi i mirë për kompozitorin Limoz Dizdari

Ishte në intubim, vjen lajmi i mirë për kompozitorin Limoz
x
BREAKING NEWS

Arrihet marrëveshja e parë/ Zgjedhja e Presidentit të ri, mazhoranca bie dakord me propozimin e Alibeajt, ja çfarë u vendos

Arrihet marrëveshja e parë/ Zgjedhja e Presidentit të ri,
x
BREAKING NEWS

“Të jep fjalën Taulant Balla, ata e kanë ndarë mendjen”/ Agron Duka jep zgjidhjen e tij për presidentin e ri dhe shkakton të qeshura: Nëse doni 84 vota, 8 veta ua gjej unë, sa i bie 76+8, se mos bëj gabime në matematikë

“Të jep fjalën Taulant Balla, ata e kanë ndarë
x
BREAKING NEWS

“Çdo lëvizje është e kontrolluar nga FBI dhe CIA”, Spartak Ngjela parashikon zhvillime ‘bombë’, zbulon çfarë e pret Sali Berishën dhe lëvizjen që do bëjë SHBA para shtatorit: Do jetë shumë e shpejtë

“Çdo lëvizje është e kontrolluar nga FBI dhe
x
BREAKING NEWS

Merret vendimi zyrtar nga Gjykata e Hagës/ Haradinaj dënohet me burg, ja sa vite do vuaj

Merret vendimi zyrtar nga Gjykata e Hagës/ Haradinaj dënohet me burg,
x
BREAKING NEWS

Nis me debate mbledhja për zgjedhjen e Presidentit të ri, Taulant Balla zbulon vendimin e PS-së për propozimin e Alibeajt: Ne nuk...(VIDEO-LIVE)

Nis me debate mbledhja për zgjedhjen e Presidentit të ri, Taulant
x
BREAKING NEWS

ZYRTARE/ GJKKO merr vendimin për Lefter Kokën

ZYRTARE/ GJKKO merr vendimin për Lefter Kokën
x
BREAKING NEWS

KPK ‘djeg’ Enkelejda Kapedanin, jepet vendimi për gjyqtaren e “Tik-Tok-ut” (FOTO)

KPK ‘djeg’ Enkelejda Kapedanin, jepet vendimi për gjyqtaren e
x

Guzhinë

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi

Lazanja, receta e famshme italiane është bërë mjaft popullore edhe për familjet shqiptare. Sot zonja Florenca Reçi ka treguar si ta përgatisni atë ndryshe, me përbërësin kryesor, gjizën.

Përbërësit:
12 peta lazanjë
1/2 kg mish të grirë
2 thelpinj hudhër të grirë
1/2 lugë çaji me rigon të thatë
kripë dhe piper
450gr gjizë
2 vezë
1/2 filxhani parmixhano të grirë
salcë domatesh
djathë mocarela
vaj ulliri

Përgatitja:
Për tu bërë tava sa më shpejt, kaloni petët e lazanjës në ujë të nxehtë. Vendosni ujin në zjarr i hidhni dhe pak vaj.

Ndërkohë që hedhim mishin e grirë në tigan për tu skuqur me hudhrën e njomë dhe pak kripë.

Në një tas hedhim gjizën (ose rikota) e shtypim me vezët dhe me hudhrën pluhur. E rrihni sa të bëhet kremoze dhe më pas shtoni salcën, erzat (rigon dhe piper sipas dëshirës). Shtojmë në këtë përzierie mocarellan të prerë në kubik.

Kjo salce nuk përzihet me mishin e grirë, por hedhim një shtresë lazanja një shtres mish dhe më pas salcën. Kjo ndiqet deri në shtresën e fundit në tavë.

Shtresën e fundit sigurohuni tya mbuloni me djathë parmigiano. Dhe është gati për ta futur në furrë me 180 gradë për 30-35 minuta.