BREAKING NEWS

Here are the 2 postmen who launder Ilir Meta's money in England, their frequent and unjustified trips to London, details of his assets hidden in banks in Switzerland, Congo, Cyprus and San Marino are revealed, two more appear on the scene singers, SPAK...

Here are the 2 postmen who launder Ilir Meta's money in England, their
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta is preparing the ground to escape from the clutches of SPAK, here is his "ace up his sleeve", Evi Kokalari makes a strong statement

Ilir Meta is preparing the ground to escape from the clutches of SPAK, here is
x
BREAKING NEWS

Altin Dumani accuses Edi Rama of having blocked the work of SPAK, does not provide funds for additional personnel of BKH and legal advisers who will assist prosecutors in the fight against corruption

Altin Dumani accuses Edi Rama of having blocked the work of SPAK, does not
x
BREAKING NEWS

SHELL explodes the "bomb" of Edi Rama, Shpiragu is the "black pit" of the company, they withdraw from 600 million euro investments without a single drop of oil, the propaganda of the 500 million euro pension fund of the prime minister falls

SHELL explodes the "bomb" of Edi Rama, Shpiragu is the "black
x
BREAKING NEWS

Here are the families that control the media and make bargains with the government in Albania, "Freedom House" gives the alarm, the presence of corruption, Berisha's continuous attempts to destabilize the country and sabotage the disturbing SPAK, the r...

Here are the families that control the media and make bargains with the
x
BREAKING NEWS

Bardhyl Reso's "bombshell": Edi Rama has a file in the USA, in 2025 he will no longer be prime minister and the socialists won with votes, this is the danger that awaits him

Bardhyl Reso's "bombshell": Edi Rama has a file in the USA, in
x
BREAKING NEWS

Monika Kryemadhi explodes against Ilir Meta, hints that she is becoming his "victim", the couple is in deep crisis after sinking from SPAK

Monika Kryemadhi explodes against Ilir Meta, hints that she is becoming his
x
BREAKING NEWS

Here is the suspicious movement of money between Monika Kryemadhi and her mother who set SPAK in motion, the entire source of the fabulous wealth of the "Meta" family lies in the donation of 500 m2 of land and the saving of 5 million lek, their palace ...

Here is the suspicious movement of money between Monika Kryemadhi and her mother
x

Lifestyle

Horoscope for tomorrow, here are the surprises the zodiac signs have predicted for you

Horoscope for tomorrow, here are the surprises the zodiac signs have predicted

Aries

This Wednesday is a day that will teach you many things. According to the forecast of the day, as far as love is concerned, there may be important news that will brighten your day. It will be very easy to clarify a situation with your partner, after a misunderstanding you had recently. Those who are alone, the presence of the Moon in the sign will help them take a step further. This day is ideal for starting something new. At work, fatigue will not scare you at all, but you will be ready to finish a project, without passing the deadline.

Taurus

This day will move slowly and there will be no improvements. Love for you is a safe harbor where you can stop and rest, but this Wednesday it won't be like that at all. Those who are alone must do more to make themselves a person they like. At work, you will not feel motivated at all and you will have your head in the clouds. Be careful! Do not take steps that are not well thought out.

Gemini

This Wednesday will be quite generous and positive, in many situations. There will be no lack of positive feelings and stimuli in love. You will be quite favored in the relationship as a couple, keeping in mind the needs of the partner. But be careful with mood swings, so you don't make a mistake with people you don't know well. For those who are alone, the day will be very positive, especially if you take a bold step. In the professional sector, you will feel highly valued. You will feel that you are finally being rewarded for your dedication.

The crab

It will be a relatively good day, although it will be involved in routine and normality. In love, it is advisable to avoid possible misunderstandings. For those who are alone, the stars predict not very satisfactory situations, even for some there will be embarrassing moments. Your creativity will be appreciated at work, so don't back down from what you started.

Leo

This day promises to be quite joyful, especially as it pertains to life as a couple. Those who are alone will make new acquaintances. For this reason, the stars advise you not to stay alone and not to refuse invitations. At work, you will feel charged with energy and optimism, being all the time in the balance, which you had lost a few days ago.

Virgo

A not very favorable day is predicted. In love, it is advisable to act rationally. What you may be missing should be sought naturally and effortlessly. Those who are alone will have to overcome an obstacle. At work, the stars invite you not to neglect some valuable ideas, as they have every chance of being realized during this day.

Libra

Kjo e mërkurë për të lindurit e kësaj shenje, mund të jetë vërtetë fatlume, sidomos në fushën e ndjenjave. Në dashuri, yjet ju japin besueshmëri maksimale, duke ju ofruar mundësi shumë të mira për të shfrytëzuar, si mënyrë për të forcuar më tej lidhjen tuaj. Nëse jeni ende vetëm, intuita dhe fati do ju ndihmojnë drejt njohjeve të reja. Në punë, ka ardhur momenti që të shkëputeni dhe relaksoheni, duke u larguar për pak kohë nga situatat e rënduara dhe të pakëndshme.

Akrepi

Kjo ditë do të nisë me ritëm të reduktuar, ndërsa në mesditë do të fillojë gradualisht përmirësimi. Në dashuri, bëni mirë që të merrni një kohë vetëm për ju të dy, në mënyrë që të gjeni harmoninë e trazuar disi. Ata që janë vetëm, do të jenë në formë të shkëlqyer fizike dhje mendore. Yjet favorizojnë zemrat e vetmuara, të cilët do të jenë të përfshirë në udhëtime dhe në njohje të reja. Sa i takon punës, duhet të angazhoheni maksimalisht dhe në këtë mënyrë do të korrni suksesin e dëshiruar.

Shigjetari

Kjo e mërkurë do ju mësojë me qetësi dhe maturi shumë gjëra. Duke qenë se kjo e mërkurë nuk do të jetë shumë në favorin tuaj, mos u ekspozoni shumë ndaj rreziqeve të kota. Në dashuri, nëse raporti në çift nuk është shumë harmonik, bëni mirë që të hidhni hapin e parë për të bërë paqe. Ata që janë vetëm do të ndihen të lodhur dhe të demotivuar, për shkak të rutinës ku janë përfshirë. Në punë, për të shmangur problemet, organizojeni sa më mirë ditën. Planifikojini mirë detyrimet, në mënyrë që t’ia dilni pa më të voglin problem.

Bricjapi

Dita nuk do të jetë ajo që ju dëshironi. Por gjithsesi mos u përfshini nga nervozizmi dhe xhelozitë e pavenda. Nëse keni diçka për të cilën duhet të kërkoni ndjesë, kjo është dita e duhur. Ata që janë vetëm, duhet të shmangin keqkuptimet, sidomos në raportet e tensionuara. Në punë, një projekt do të vijë drejt zvarritjes. Bëni mirë të analizoni situatën, për të kuptuar se pse ndodh një gjë e tillë.

Ujori

Kjo do të jetë vërtetë një ditë mahnitëse, sidomos sa i takon fushës së ndjenjave. Dashuria do jetë pjesa më e favorizuar e kësaj të mërkure. Sidomos në raportin në çift, do të jeni të mbushur me energji dhe do të përjetoni momente të cilat nuk do i harroni lehtë. Ata që janë vetëm, duhet të kenë më shumë kurajo dhe të guxojnë për të bërë për vete dikë. Sa i takon punës, gjithçka do të shkojë në normalitet, ku do të merrni propozime interesante, të cilat duhet ti vlerësoni me kujdes.

Peshqit

Në këtë ditë mesjave, Hëna do të hyjnë në shenjën tuaj, ku do të keni mundësi shumë të mira në fushën e ndjenjave dhe dashuria do të jetë më e favorizuara. Për ata që janë vetëm, gjithçka ecën në mënyrën më të mirë të mundshme, dhe premtohet shumë. Në punë, do të kuptoni se zgjidhja që prisnit prej kohësh është shumë afër.