
Shkëlzen Berisha drejt burgut, ortaku i Diverolit zbardh detaje nga pazaret që bënë me djalin e ish-kryeministrit për trafikun e armëve në Gërdec, ja si u manipulua stema kineze në fishekët dhe kush merrej me paketimin municionit

21 janari, SPAK shpall moskompetencë për kallëzimet, zbardhet lëvizja e minutave të fundit

Nuk ndalet 'kriza' e Euros dhe Dollarit, mësoni se ç'po ndodh me monedhat e tjera të huaja

Rudina Hajdari pranon takimet me Agron Nezën, zbulon se çfarë është diskutuar mes tyre

Tragjedia e Gërdecit/ Gazetari ngre dyshimet e forta: Fatmir Mediu mund të dalë si i përdorur

Pritet kthesa e motit! Acari dhe i ftohti "mbërtheu" vendin, zbuloni se çfarë nga pret sot

Jo vetëm pagesa për hotele luksoze, zbulohet vila që Ahmetaj përfitoi nga Klodian Zoto

Gazetari Hoxha ngre tonet: Mjerë kush shkon atje, ferri është mbi tokë!


Nga studimet shihet që ushqimet e përpunuara që përmbajnë yndyra dhe sheqerna, janë shumë adiktive dhe kanë krijuar listën me to.
Ajo kryesohet nga pica dhe vazhdon me çokollatë, patatina etj. ndërsa djathi është në vendin e dhjetë është i pari në listë, që konsiderohet i papërpunuar.
Procesimi duket sikur është thelbi i adiksionit.
“Në mënyrë të ngjashme sesi drogat procesohen për të rritur adiksionin, studimi sugjeron që mund të procesohen ushqimet duke shtuar yndyra dhe karbohidrate të ripërpunuara, si mielli dhe sheqeri”.
Dhe ndërkaq që “Yale Food Addiction Scale” mbështetet në baza shkencore një rezultat interesant i studimit është që “uji” merr pjesë në listë para gjithë frutave dhe perimeve të përfshira.
Shihni listën dhe nëse doni të hani diçka ndërsa lexoni, zgjidheni nga fundi.
Më të lexuarat


Ushqime që nuk duhet kategorikisht të ruhen në kuzhinë, ekspertët publikojnë listën

Kujdes, nga këto ushqime mund të bëhemi të varur

E mbushni gjelin e detit që gatuani për fundvit? Kujdes, ka disa arsye pse nuk duhet ta bëni

RECETA/ Ky është gatimi më i thjeshtë dhe i shijshëm!

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

A duhet ta lajmë orizin para se ta gatuajmë? Ekspertët i japin fund dilemës së amvisave
